Det gäller vår säkerhet

Kommentarer från Hällaryds Skärgårdsförening på Handlingsprogram 2022 för Räddningstjänsten Västra Blekinge.

Bra att situation i skärgården uppmärksammas. Aktiviteterna i skärgården ökar med satsningar som görs, t.ex. vatten, avlopp, fiber, mm vilket leder till fler fastboende, fritidshusen används mer och det rörliga friluftslivet ökar.

Läs mer här:

.
Ladda ner • 108KB

Strategidokument

HSF styrelse har jobbat fram ett Visions och Strategidokument som ett förslag till årsmötet att besluta om. Klicka här för att läsa. HSF Styrelse.

Tips och fakta - när olyckan är framme

Under sommaren är många människor i rörelse. Vi är mer i skärgården och med det kan risken för olycksfall öka Tips att tänka på för att vara beredd vid ev. allvarlig olycka eller akut sjukdomstillstån