• nils4422

Anmälan Sommarpost 2021

Uppdaterad: för 3 dagar sedan

Postutdelningen administreras av Hällaryds Skärgårdsförening och körs ut av Anemon från Matvik till respektive ö från början av juni till någon gång i augusti. OBS Anemon angör inte Hallö.

​Vill du få din post till din ö, Skicka ett mail till kassören ”karltonni@gmail.com” med ditt namn och till vilken Ö posten skall lämnas. När postgången fungerar sätter du in 300 kr på Skärgårdsföreningens Bankgiro 359-3274 eller Swish 123 535 86 01.

Sorteras till..

Matvikshamnsvägen 625- och 655 Ekö

Matvikshamnsvägen 725- och 745 Joggesö

Matvikshamnvägen 710- (Skåningaholmen) Joggesö

Tärnö byväg Tärnö

Viktigt att till Postnord ange till vilken ö posten skall sorteras.

Körkort för vattenskoter

Under våren har jag fått en del frågor ang. hur det blir med körkort för vattenskotrar. Frågan blir mer och mer aktuell då antalet vattenskotrar ökar och ett körkortskrav kommer allt närmre. Som det s

Nu kommer fiber till skärgården - anmäl dig omgående

Nu läggs fiber i skärgården. Här kan du läsa mer om det och anmäla ditt intresse. http://karlshamn.stadsnatsportalen.se/anslut/21718?fbclid=IwAR0vHBG-Rh3-YQLDN7g7TIK0Da0VAGbFSVQTf1_aeA0r7RFASdKXGeQPIE